-->

Sivut

Heidi

Ruudun takaa ja hihnan toisesta päästä löytyy 19-vuotias naisenalku, joka tottelee nimeä Heidi. Meidän perheessä on oikeastaan aina ollut koira, lukuunottamatta paria vuotta ennen Rockyn tuloa. Edellisen koiramme Caruson meillä ollessa, olin vielä sen verran nuori, etten tajunnut koiranhoidosta vielä yhtään mitään. Tästäkin huolimatta eläimet kiinnostivat. Kun neljännen luokan keväällä sain vihdoinkin aloittaa ratsastuksen, ei paluuta eläimettömään elämään enää ollut. Ratsastus kuitenkin jäi 2016 keväällä ja 2018 kesään saakka lajinani toimi amerikkalainen jalkapallo. Polvivamma ja yliopistoon pääsyn takia muuttaminen aiheuttivat päätöksen lopettamisesta.

Olin jo parin vuoden ajan lainannut kirjastosta varmaankin kaikki mahdolliset rotukirjat, joiden avulla sitten yritin pehmittää vanhempia koiran ostoon. Noin vuosi ennen Rockyn tuloa aloin hoitaa ystäväperheemme cavalier kingcharlesinspanieli Suloa, jolloin kipinä oman koiran haluamisesta vain voimistui. Loppujen lopuksi vanhemmatkin lämpenivät ajatukselle, eikä kukaan ole katunut tuota päätöstä. Toukokuussa 2012 pitkäaikainen unelmani sitten toteutui ja meidän perheeseen tassutteli kultsupoika.

Luonteeltani saatan vaikuttaa ujolta, mutta kun minut oppii tuntemaan, ei puheesta ole tulla loppua. Tartun aina minulle annettuun hommaan 100% ja haluan aina tehdä asiat kunnolla loppuun asti. Pääsin Jyväskylän yliopistoon heti lukion jälkeen, joten matka kävi sinne syksyllä 2018. Opiskeluaikanani Rocky tulee asumaan lähinnä vanhemmillani, mutta välillä hän tulee kyläilemään myös minun luonani.
1

Myös valokuvaus kuuluu mielipuuhiini. Kamera kulkee miltei aina mukana joka paikassa, sillä olen sitä mieltä, että parhaimmat kuvat syntyvät hetkinä joita ei välttämättä osaa odottaa. Kameran runkona on Nikon D3200 ja objektiiveina toimivat Nikon Nikkor AF-S 18-55mm f/3.5-5.6 VR || ja Sigma 70-300mm f/4-5.6 DG macro, sekä Nikon Nikkor AF-S 50mm f/1.8G. Kuvauskaluston uusin tulokas on BlueEye ActionCamera, josta olen tykännyt myös tosi paljon.

Tarpeen tullen minuun saa yhteyden sähköpostilla: heidi99.saario@gmail.com